Εγκατάσταση φυσικού αερίου Θεσσαλονίκη


Το φυσικό αέριο χρησιμοποιείται στην Ελλάδα από τη δεκαετία του 1980. Εκτός από την οικιακή χρήση ( θέρμανση, ζεστό νερό, μαγείρεμα), είναι ευρέως διαδεδομένο στο βιομηχανικό τομέα και στην κίνηση οχημάτων.


Η χρήση του φυσικού αερίου έχει γνωρίσει μεγάλη απήχηση λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων του.  1. Οικονομία: συγκρινόμενο με τις υπόλοιπες μορφές ενέργειας, π.χ. πετρέλαιο, ηλεκτρικό ρεύμα, κλπ

  2. Ασφάλεια: Οι σύγχρονες συσκευές χρήσης (λέβητες) κατασκευάζονται με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας.

  3. Ευχρηστία: Ευκολία στη μεταφορά, στην αποθήκευση και στη χρησιμοποίησή του, ακόμα και στο βιομηχανικό τομέα.

  4. Εξοικονόμηση χώρου και καθαριότητα: Το φυσικό αέριο είναι άχρωμο και άοσμο. Μας απαλλάσσει, επομένως, από τη δυσάρεστη οσμή του πετρελαίου, από τα υπολείμματα από την καύση του ξύλου, κλπ. Επίσης οι λέβητες είναι επίτοιχοι και μας εξασφαλίζουν περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

  5. Ακρίβεια στη μέτρηση και χρέωση: Η τιμολόγηση γίνεται βάσει των ενδείξεων του του μετρητή. Δηλαδή, χρεωνόμαστε ΜΟΝΟ αυτό που έχουμε χρησιμοποιήσει.

  6. Πρακτικότητα: Υπάρχει συνεχόμενη παροχή καυσίμου, γεγονός που μας εξασφαλίζει θερμότητα και ζεστό νερό άμεσα και αδιάκοπα. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα σύνδεσής του στην ηλεκτρική κουζίνα , επομένως, διασφαλίζουμε σταθερή θερμοκρασία, την οποία και ελέγχουμε πλήρως.

  7. Οικολογία: Λόγω των μειωμένων μεγεθών εκπεμπόμενων ρύπων, το φυσικό αέριο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και μειώνει το φαινόμενο του θερμοκηπίου.Η διαδικασία εγκατάστασης και σύνδεσης στο φυσικό αέριο έχει ως εξής :


Βήμα 1ο: Αίτηση σύνδεσης και παροχής στα γραφεία εξυπηρέτησης πελατών της ΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ / ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Η αίτηση γίνεται είτε με την παρουσία του πελάτη στα γραφεία είτε τηλεφωνικά στο 11150 είτε συμπληρώνοντας την on-line φόρμα επικοινωνίας. Θα σας ζητηθούν ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο.

Βήμα 2ο: Διενεργείται τεχνική επίσκεψη από υπάλληλο της ΕΔΑ , η οποία συνοδεύεται από έγγραφη αυτοψία, για επισκόπηση του χώρου και ενημέρωση του χρήστη για τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες , όπως το σημείο τοποθέτησης και τον όγκο των ερμαρίων μειωτή πίεσης - μετρητών, την όδευση των αγωγών αερίου, τις απαιτήσεις του λεβητοστασίου κλπ.

Βήμα 3ο: Εφόσον γίνει δεκτή η αίτησή σας, πραγματοποιείται δωρεάν συνάντηση με τον μηχανικό της εταιρείας μας για εκτίμηση του χώρου σας , όσον αφορά την εσωτερική εγκατάσταση και την υποβολή οικονομικής προσφοράς για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Βήμα 4ο: Στη συνέχεια, κατατίθεται στην ΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ μία μελέτη της εσωτερικής εγκατάστασης από τον μηχανικό μας . Εάν εγκριθεί από τον ελεγκτή μηχανικό της εταιρείας Αερίου, προχωράμε στην εγκατάσταση του λέβητα και των σωληνώσεων. Σε περίπτωση μη θεώρησης της μελέτης, κατατίθεται μία νέα, τροποποιητική έκθεση με τις απαραίτητες διορθώσεις.

Βήμα 5ο: Με την ολοκλήρωση του έργου, προγραμματίζεται μία δεύτερη συνάντηση με τον ελεγκτή μηχανικό της ΕΔΑ ώστε να διαπιστωθεί η επιτυχής εγκατάσταση. Ύστερα από την αντίστοιχη έγκριση, ενεργοποιείται η σύνδεση και παροχή του φυσικού αερίου στο χώρο σας και η εκκίνηση του καυστήρα σας.Η BOUBOULIS THERMOTECHNIK SERVICES δραστηριοποιείται στο χώρο του φυσικού αερίου και τις εφαρμογές του από το 2004, με πλήθος ευχαριστημένων πελατών στη Θεσσαλονίκη και στη βόρεια Ελλάδα.

Η μακροχρόνια συνεργασία με τους κορυφαίους διεθνείς οίκους στα συστήματα θέρμανσης, BAXI, BUDERUS, VAILLANT, σε συνδυασμό με την άριστη εξειδίκευση του τεχνικού τμήματος, έχουν σαν αποτέλεσμα την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών και προϊόντων.

Επειδή κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός, κύριο μέλημά μας είναι η εύρεση λύσεων σε κάθε σας ανάγκη αναλαμβάνοντας την προμήθεια του κατάλληλου εξοπλισμού και την εγκατάσταση του δικτύου φυσικού αερίου στο χώρο σας. Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία που διαθέτει το σύνολο των συνεργατών μας εγγυάται μία εγκατάσταση πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας!